Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zgodne cure te čekaju --- Hotsial.Com
Kora od ananasa je super za mariniranje mesa. I najzilavije meso poslije max 30min mariniranja je kao pamuk. Saperi vodom ako neces ukus ananasa i posusi. Samo ne predugo enzim rastvara meso poslije 1-2h i pokvari mu konzistenciju.
Samo prepisani članak iz stranih novina bez ikakvog smisla
vtf? kakav je ovo clanak? koristite koru od ananasa da unaprijedite bla bla.... samo ste preskocili jednu vaznu stvar... KAKO? da je gurnem pod pazuh? da je jedem? da je kuham prvo???
@Aristotle svaka cast ! I ja sam isto pomislio. Govore da koristimo, a ne govore KAKO ! Pozzz