Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ispada crveno meso stetnije od alkohola. Meso treba izbjegavati a alkohol ne, samo manje koristiti. E moji copy-paste eksperti.
Da biste smanjili rizik od raka odselite se iz zenice
Pazi ovo Konzumiranje crvenog mesa povecava procenat vjerovatnoce za rak 1% Sto ne napisete to I sta vam ga je secerna soda 🤣
Ma samo ga termicki obradite i vise nece biti crveno. Ne vidim u cemu je toliki problem. A vi, neki, idite na ispasu sa bejama, jer ocito da ste tu negdje i po nekim drugim pitanjima.
@Abdikant Razmisljanje balkanskog tokmaka !
Upade mi cevap u pivu dok ovo citam.
Samo drzati imunitet na najvisem levelu i nista ni ne moze ni jedan virus niti bolest, bakterija, gljivica...
Ja sam negdje pročitao da rak nastaje sušenjem ćelija, a što se može spriječiti redovnim pijenjem vode, i samo vode. Ne kafa, čajeva, kokakola, nego vode.
s'izvora😉