Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pij narode za heftu ce javiti da nije zdravo
zivjela piva!
"smanjuje stres" Niste vi jos culi balkanske poslovice:"Pijem pivo hebe mi se zivo.", "Za vase zivce nategnite pivce." Morali ste sacekat da vam "Journal of the American Medical Association" to objasni, jadna vam majka.
Sve su pive dobre osim Sarajevske.
Konzumiranje piva smanjuje rizik od dijabetesa kao što konzumiranje cigareta smanjuje rizik od raka pluća...
hoce li napokon muslimani i u bosni da pocnu da piju ovo lijepo alkoholno pice?
@ErikBerne haram ti je
a druga strana 'dobrote' je da cijepa porodice, djecu čini fukarama, ženi ostavlja modrice, uzrokuje većinu saobracajnih nesreća, čini ljude ovisnicima, smanjuje intelekt itd itd
Umjerena vodi do neumjerene.
@Amoniman1985 papak ti se drzi boze i serbeta
pivo vino šljiva loza.. celebrate diversity
Citat: "Glavni sastojak piva je hmelj..." Zzvršen citat. Nije istina. Glavni sastojak piva je fermentirani slador. Hmelj se dodaje tek kao začin da pivu dadne manje ili više gorčine, dio mirisa, i tek dio arome.
Oj dragi narode da vi znate kako je kad pepeo od cigare upadne u pivu. Ti ne znas kasnije jel te nosi piva il pepeo hahahah, al tek sutradan zato znas da te glava boliii razvaljujeeeee, a isto ne znas jel od pive ili pepela hahahah
e moja ljudino nemas blage veze ti onda o tome. Dzaba tebi govorit al eto nisi nikad iskusio to sigurno zato pricas tako.
pivo ne valja. 15ak pivkana, e to je već nešto.
Lazu. Pivo je moderno pa sve ono sto su nekada govorili za vino se sada govori za pivo. Sve je to samo reklama a ne ozbiljno naucno istrazivanje.
Zato stomak do ja*ja. 😂
Ko tebe jecmom, ti njega pivom (u boci)!
Sponsored by bosnian beer company, they are proud on your products.