Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj “moderna medicina ne daje prave odgovore”, a sta daje? Sve bi ja vas vratio samo 100 godina unazad, nista vise, da vidite kako se umire od najobicnijih bolesti, upala grla i bilo cega bakterijskog dok nije bilo antibiotika. Danas popijes par tableta i kao nov, a tada caooo, a da ne pricamo napredak medicine u dijagnostici i lijecenju, u hirurgiji…
Ibro Van Damme
Ibro govori o povezivanju uma, duha i tijela. Jednostavno rečeno, kad si mentalno zdrav, i fizički se osjećaš jače, bolje, samim tim i zdravije. A ovo je bilo dostupno i prije 100 godina, naravno da je kvalitet života "bolji" danas, ali kad vidim svu ovu tehnologiju, brza auta, zagađenost, uništavanje prirode i sl. radije bih se vratio u jednostavnija vremena pa makar i umro bez antibiotika
I moj komsija Ibro se isto opredijelio za alkoholizam,ima 40 godina iskustva,moze malom mentor bit
idemo muda pod bubrege, jos malo pa nestalo... navalii
Bravo i sretno stari , čim imaš ovoliko protivnih mišljenja znači da trebaš nastavit i da je ispravno
Moj Ibro.. mali su mozgovi ovdje da bi razumjeli tebe i ova ucenja. Ali samo naprijed! Zvuci zanimljivo sve sto radis
Ljepota od života to tvoje zanimanje! Dođe ti pacijent, tačnije klijent jer nisi ljekar, pregledaš mu nalaze, kažeš mu da OBAVEZNO NASTAVI UZIMATI TERAPIJU PROPISANU OD LJEKARA, a ti mu preporučiš meditiranje i vježbe disanja. Ako ozdravi - preuzmeš zasluge, ako ne ozdravi - nisi kriv! To je taktika i onog travara-prevaranta iz Hercegovine kod kojeg se "liječi" pola države!
Kad prdneš i ukoči te u leđima,to je znak starenja.
Bravo Ibro.
To, majstore! Težak fakultet zamijeniš nepostojećim ili laganim. A, onda, opleti po džepu, a odgovornost - nikakva. Nit’ će te ko tužit’ kad rikne, nit’ išta. A, pare kapaju! Ovaca koliko hoćeš!
Kroz svakog člana Rolling Stones-a je prošlo više nikotina, droge i alkohola nego kroz Ibru hrane i vode zajedno, i svi su 80+ i još su živi! Još ljudi ne vjeruju u izmišljene svjetove i bića! Samo se ti Ibro drži holizma.
@5531…jest, al koliko je njihovih vrsnjaka zavrslilo pod zemljom koju su furali isti stil. Stonsi i njih par vrh ledenog brijega. Najjace kad kazu moj dedo pusio od 12 godine i zivio 100 godina. Jest mozda dedo a gdje je dedova raja.
@HeisenberG22xx Dedova raja je furaka holizam, fitnes, teretanu, zdravu ishranu, crkvu ili džamiju! 😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bulshido
Ja kad mi se prdi zauzmem vaku pozu.
Budala Ibro.Trebao je na konsultacije sa strucnjacima sa klixa.Sad mu je uzalud trud.Jbg nije znao da ne podrzavate, al sad kasno bajo.Ko pita ne skita.
Kung Fu Ibro
ebace njih broi ;)
Ibro uživa u jozi.
Fu Do