Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako se punica u mladosti udarala u familiji..vjerovatno ce joj kcerka iste bolesne gene naslijediti......to je po selima ok..amidzic rodenu dere...e to je sa sela sjargalo u Sarwjevo
@gooUser…169 ovako, porodični ljekar, tražiš uputnicu za psihijatra - nije sramota, pa fino lagano gore na KCUS… ti si opsjednut incestom, nije ti lako.
depresija je stanje koje ponajmanje ima veze s genetikom a više s pogledima čovjeka na svijet te na način kako ih doživljava.
Vladice, ima tu genetike, posebno kod teške depresije koja rezultira samoubojstvom.