Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast na sveobuhvatnom prilogu! Može se dodati i da je secer glavni uzrok kiselosti u organizmu sto vodimi nastankunku karcinoma u celijama. kazu da treba reducirati/izbaciti bijele industrijske prahove: sol, secer, brasno jer nas evolucija nine priprwmila na njih : 5 miliona godina na spram 3-4 hiljade godina od kad uzgajamo zitarice i repu.
Mi jedem što mati napravi i šutimo. Nema tu šta si dodala, šta si oduzela.
rafinirani naravno, prirodne vrste u konzumaciji nemaju efekat kao preradjeni secer
Cekaj dok stomatoloski lobi cuj kakve se lazi sire o seceru.
Valja sad mango na dan