Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve vrecice, Ja imam kante ispod ociju.
nabijem te ocam
Kuci prije jutra,eto rijesenja!
Kod mene sise ispod ociju :D
ukoliko vam nedostaju gore navedeni preparati koristite banane i krastavce, a one malo iskusnije neka koriste mlade tikvice
\"4. Možda će vam zvučati neobično, ali komad krompira može poslužiti kao sjajno sredstvo protiv tamnih vrećica.\" Da zvuči jako neobično! Šta se radi sa tim je.benim komadom krompira???
Yeyyy imam ovo i ja, al kod mene je od alkohola, pijem otkako je otisla.
Vi ste bas smijesni sta sve ovdje stavljate , ali hajd kad ste vec to ucinili, kako neko rece nema tamnih vrecica, ili imas natecene podocnjake ili imas tamnilo ispod ociju,a mozes da imas i jedno i drugo, za tamne podocnjake neznam, ali za natecene podocnjake , sto posto funkcionira, krema ili gel koji se koristi za hemroide, taj gel zateze kozu i omogucava smanjenje otoka , pa ko zeli neka proba, show Dr. OZ (Mehmet Oz)
imal ko kakav lijek protiv mahmurluka?
TREBALO BI STAVITI ROZE VRECICE.
Kako se rijesiti tamnih vrecica ispod ociju.Nepostoje TAMNE VRECICE hajvani.Mogu postojati tamni kolutovi oko ociju ili vrecice od alkohola kao kod nasih politicara....
@Rijesila Dobices ih, ne sekiraj se.
Rijesila bih se da ih imam,za sada,sam bez njih,sreca moja!!!!!!!!!!!!