Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav vocni sok, na sta misli ova, ima cjedzeni prirodni i ima ovaj fabrika
Ko je Deborah Lee???
🤣🤣🤣, muka mi od ovog, nemoj alkohol, nemoj gazirano, nemoj vocni sok, nemoj energy, nemoj mlijeko🤣🤣🤣, pa moras nesto makar i umro nama, mora se i umrijet od neceg, meni je umrijet makar ne jeo i ne pio🤣🤣
Tačno tako. Najbolje je umrijeti mlad, još uvijek u snazi, još uvijek sa nekim planovima. Umrijeti prije vremena. Jednom se umrijeti mora, pa zašto onda ne umrijeti mlad?
Posebno one u mini bocicama sto se cepaju.
Zbog posla, voznji u jutarnjim i nocnim terminima pio sam puno energetskih pica (onih najpoznatijih). U jednom trenutku tijeo mi je samo pocelo da odbija. Popijem i povratim. Sad kad pomirisem dobijem nagon na povracanje.
Skoro 30 godina nisam gazirano puće popio (osim piva).