Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćicega...
Menstrualna casica zakon! Od kako je otkrih, ne mijenjam nizasta. Ovo moze da godi nekim zenama svakako, nismo sve iste i nekima gore tamponi, nekima ulosci, nekima casica, neke imaju spisarlu pa im ne treba nista. Izaberite sta vam godi i svakako redovno mijenjajte. :)
Velika šteta što niste u tekstu spomenuli domaće menstrualne gaćice dostupne u DM prodavnicama u BiH od brenda PM Bubamara. 😔
zato vec moraju biti placeni, DM je ovo vjerovatno platio a bubamara nije. to sto je domaci proizvod klixa ne interesuje
Gdje ? Nema u AMku
eto uspjeli ste u zivotu znate da ima kupit u bih
Jel ovo higijenski? Kako se pere... Pomisao da neka hoda pored tebe sa punim gaćama... Eto ne znam
U ves masini valjda😂
@1nm2..pa koliko ide u ves masinu, sa ostalim vesom prati ili cekati da se sve iskoriste pa onda u jednu masinu a sta dok se skupi par komada gdje iskoristene drzati,da li treba masinu dezinfikovati poslije pranja ovih gacica ili samo ubaciti djeciji prljav ves..???
Pored uložaka i tampona....čemu ovakve gaćice ??
Ekonomicnije