Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je uticala, uopste nemam menstruaciju, doduse nisam je imao ni prije
Ako se ipak utvrdi veza između vakcina i kratkoročnih promjena u krvarenju, stručnjaci kažu da to nije dovoljno dobar razlog da se izbjegne vakcinacija. - Ni invaliditet nije dovoljno dobar razlog da se izbjegne vakcinacija. Natalitet nam je svakako super pozitivan. Teorije zavjera polako postaju istinite. Prvo covid pasoši sad sterilitet..
Inace strahovito podrzavam trazenje istina, pod koje i spada i nacin rada teoreticara zavjera, ali nakon sto uvidim da nema od te price nista, idem dalje....Vezano za vakcine, teorija KAZE da su covid pasosi nesto sto ' hoce da nam nametnu ' ....Meni su jedan takav dali 2009-te godine.Zuta knjizica sa datumima primljenih vakcina...Toliko o toj zavjeri....ili ta zavjera traje duze?Sta ti mislis?
Da, moze.
Eto samo sam se brinula ocu li imati problem s onim danima ako prihvatimo vakcinaciju...
Korona utice na vrijeme otkrili su stručnjaci sa okforda😉
Pazi zapoceta istrazivanja. Ubodes milion zena pa zapocnes.
svemoguca BAKCINA LOOOL
Ma kakva menstruacija to je mit, recimo, Bulevarova keva je ostala noseća tek kad je upala u menopauzu. Eto pogledajte našeg Bulevara, šta mu fali? Nema mahane, vidite i sami...
Može uticati na kobne posljedice
Bilo bi dobro da djeluje, jer ja ovu svoju ne mogu da trpim kada dobije. Probudi se neko zlo u njoj.
brisu komentare