Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smije čovjek više ni bolestan biti, odmah si papak, slabić...ovakav onakav.
hahaha..
...baš tako, poserem im se na istraživanje, niko ne zna naprđivati ko žene kad su bolesne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja ba 3 dana, treba mi najmanje 7 dana a zna i duze biti.
a i sto te qurac zaboli :D
teze su muske gripe
Ja sam citao suprotno. Da je gripica jako stetna za muskarce. Problem je sto su muskarci u odnosu na zene muskulurniji i da ta gripica kad nas uhvati zahvati svaki dio misica i zato vise trpimo od zena. To je sto se tice nauke. Drugo je kad je neko pi*kica ili simulira.
Tako je to sa muškarcima. Ja kad trebam u šoping on je kofol bolestan. A kad se njemu prohtije mnogo štošta ja moram biti zdrava. Ne pita mogu li i želim li.
@zenamacka287 Jes jes. I zena mi umorna ili je boli vugla kad zelim da mi da. I pusti svog frajera sa sopingom kad mu se nece, sta ga dušiš. Nema mi gore nego sjedit ispred butika i cekat dok izadje. Povedi staru ili projateljicu. 😂😂😂😂
@zenamacka287 Tippfehler ili lapsus calami. Sta ti je. Sta bi ti rekao muž? A kazem ti nisam ja za toga treniran. Slaba mi izdrzljivost. 3 butika i sjedim vani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nedocekao ja sutrasnji dan ako kod mene nije obratno. Ja nikad ne smijem reci da me ista boli. Ako pokusam odmah me doceka sa : Sta samo kukas? Ako covjek ima majku njoj onda se samo moze pozalit a ko je nema zna da je najveceg prijatelja izgubio.
ko me pita jesam li bolesna suti i trpi :D
Ma sline obične...
da, i u tu svrhu sve muskarce treba pobiti...feministicki tekst neke sto qrca nije vidjela od nikad a ima bar petobanku.
https://www.youtube.com/watch?v=r-Jev3uVsbg HAHAHHAHAHAHA
suše slatke.........vi se razmazite zato sto mi zene volimo da oko vas timarimo :)
duse duse.........tippgreska
ja sam jednom pokusao da "ignorisem to sto imam gripu", kontam ajde nije problem... odjednom sam vidio samo sijevanje pred ocima i jos jacu gorznicu sam dobio...iskreno da ti kazem, mi se fkt ne forilamo - tesko podnosimo gripu, ali mi je enigma... KAKO VI TO MOZETE TAKO HLADNO PODNIJETI?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakva gripa i gluposti. Samo trening, nista cigar, alkohol, masna hrana, karbohidrati....i sauna svakodnevno! Nisam imao gripu od 18. godine, a sad mi je 48.
Kako ste vi gospodine danas, imal kise.Kod mene kise ima al boga mi saune nema
ti si prava muškarčina
jesu ovi muskarci pi.zde postali, da li je to stvarno tako ili radi feministicki lobi