Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osobe koje imaju problema sa sihirom ili dzinima vecinom skripe zubima u snu, ali ne mora da znaci 100%, to je jedan od nekolicine znakova, uz cesto sanjanje zmija, crnih pasa, padanja sa visine, odbojnost prema mlijeku, medu, ucenju Kur'ana, provodjenje mnogo vremena u kupatilu, gledajuci se mnogo na ogledalu, nagon da se slusa mnogo muzike, depresija, strahovi, aniksioznost bez nekog razloga itd. itd.
@entropium Istina,lijek za epilepsiju je Kur'an,a to mnogi izbjegavaju pijuci ljekove nekakve koji imaju kratkotrajan efekat,ko god ima problema sa epilepsijom nek ide na rukju,al kod provjerenih ucaca kao F.Seferagic itd...
to je 100% od dzinna koji ometaju insane posebno dok spavaju, pogotovo one koji legnu bez abdesta i bez zikra u krevet. Ukoliko imate problema sa ovim obratite se provjerenom lijecniku Kur´anom i pocnite obavljati namaze ili ce vas vremenom dovesti do ludila.
To je od prevelike doze boba
to znaci da su te dzinovi opsjeli i da moras otic doobrom hodzi.
@tahira tačno, da ti hođa istjera loše a ućera dobro
Ovo hoce kad si naspidan
kako nas narod kaze "huja" 😂 ili suzdrzavam se da koga ne ubijem