Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morel se turit u sarmu?!
a sta se desi organizmu koji nema sta da jede svaki dan
chia si
Jos ti na licu pise chia si
Mislim da ovo pretjerivanje sa raznoraznim egzoticnim vocem,sjemenkama,sokovim,travama i raznoraznim glupostima da je zdravo i da lijeci razne bolesti cista izmisljotinja.Sve ovo sto sadrzi chia ima i u nasim žitaricama samo ih treba zdravo uzgajati.Iz prehrane izbaciti rafinisani šećer i rafinisano ulja.Jesti vocne secere,pekmez i kravije maslo.
Po ovima Bog je razasuo zdrave sjemenke svuda po svijetu, osim kod nas. Naberi sebi drijena, maline, šipka i mani se čija, grančica, algi i ostalih marketinških trikova..
Ja jedem svaki dan chia sjemenke jer mi je i dedo svaki dan jeo.
I pra pra pra dedo ti je umiro od umiro od pljuskavica pa si se ti vakciniso
Prodato! Sutra u Bingo sabahile!
Bilo chia,bilo chia,bilo chia da si… Samo moja,samo moja,samo moja nisi 😊
jedite gofna
Bilo chia, bilo chia, bilo chia da si...
jedem svaki dan chia e nek sam ovo sazno
Chia se na hrvatskom (vjerovatno i na bosanskom) zove štir, stoga nije potrebno upotrebljavati tuđice kad već postoji hrvatska riječ.
Štir je amaranth na engleskom. Tako da, ne plekaj se.
@VinkoMaris nećemo valjda upotrebljavati riječi sa ovdašnjih prostora ? Ugledni ljudi koji drže do sebe koriste riječi iz naprednijih jezika.
Ranije tokom dana jedete kuhane, przene ili tokom noci natopljene u vodi sjemenke, a popodne jedete sto je moguce prirodnije.
Jos se nije prevazisao clickbait...