Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....
ima li ista zdravo da se pojede osim kukurjeka s vrha Bjelasnice?
kukurjek je otrovan salim se
Kad ujutro pročitam sve sta ne smijem dođe mi da zalijepim ustavi dan za danom nista ne jedem niti pijem i onako upućen lezim i cekam grobara. Pa nema vise kad sve saberem ne smijem nista mozda 3,5 kapi vode.
Ugljikohidrati nisu nezdravi... Ne zamarajte se sa tim... Bitan je unos kalorija u danu, neki ugljikohidrati imaju vise kalorija neki manje, sve zavisi od pripreme..
Ja onaj voćni jogurt Jogobela od 3 i po marke zovem puding. I stvarno, što ga više jedem, više me grlo boli. Imam hroničnu upalu grla jer hronično se trujem hranom. Omiljena hrana slatkiši.