Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đaba ti sve jarane, ja kad poslušam pjesmu Mikica Bojanić - Alkohol, ja moram popiti. Dajte mi neki alkohol, alkohol da ublažim bol. Dajte mi neko piće da se smirim. Jer nju trezan ne znam da preživim. Šalu na stranu. Pretjerivanje bilo čega dovodi do bolesti. Tako npr. imam 6 kaijesa, ali čim malo umanjim hranu, ne boli nijedan, i nestanu sami apscesi. Više u knjizi Herbert Shelton - Science and Fine Art of Natural Hygiene. Pretjerivanje je uzrok kvara zuba, a ne bakterije.
roditi se ne mora, to je volja roditelja sto se guze, umrijeti se mora sta god pijo.
Dobro je da duhan nije medju ovim porocima :) malo da odahnemo
Samo zeleni caj.
Vidi ne spomenuse Vakcine iako su i one likvidne i ljudi ih jako puno konzumiraju a i uzrokovale su povecanje srcanih i mozdanih udara za 30% u Njemackoj u 2022
Gazirano pice je i mineralna voda!! A koliko je 12 unci?
Google im nije preveo
12 unci sode je 0,354 litra sode, u prevodu grebene Coca Cole. Znaci casa i po.
Milkshake mRna izbaciti.
prvi napitak fajzer. drugi moderna. ... ostali su poznati :)
kafa je najveci toksin