Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radim u tri smjene i nikakvi psiholozi mi ne mogu pomoci da se naspavam ko čojk!! Ništa od toga
Ovo je cista laz. Ja sam ovo jos davno negdje procitao i kad sam poceo pisati liste sta sve trebam uraditi, tek onda nisam mogao zaspati. To sve zavisi od osobe. Meni licno pommogne kad setam ili trcim, ili kad radim bilo sto pred spavanje, samo da se umorim. Onda se istusiram i zaspim k'o beba.
Ja probao ovo i cijelu noć razmišljao jesma li sve stavio na listu, da nisam nesto zaboravio.
Sviranje suuurcu. Nigdje veze.
ma uz tiktok ide spavanac laganini
koja glupost,aferim stručnjacima
Pustim seb Himnu Republike Kosovo zaspim u roku 45 sekundi
Malo krampa malo lopata pa ces zaspat za pet sec a ne minuta
Ja više nikada necu da spavam, jer kada spavam ja gluposti sanjam, krvna slika mi je sve losija pa zivjela insomnijaaa
Na Balknu je kontra. Njih ne brinu obaveze, nego se narokaju kafe prije spavanja, takodje cigare, alkohol, masna hrana itd.
ma topa jednog i potrpat se dobro
ravno postavi ruke na krilo i sa obim rukama tapcite odprilike svake sekunde, usporite kad pocnete zadremati. i zamislite nesta sto nema veze sa vasim zivotom. da ste na ostrvu ili nesta tako.
Tek onda nes zaspat od briga sta te sve ceka sutra :)
Jedino da isplaniram šta neću raditi sutra. Šta god pođem staviti na listu, fali mi para.
Najbolje se spava kad ti nju pljuhneš isto sova dubok san, daBogda se svi oženili, amin Bože, nije bitno koje ste vjere vašeg Boga zovem
Malj. Samo malj. Kakve liste. Znam šta je insomnia mjesecima.
Imam riješenje,jednostavno nemojte cijeli dan piti kavu i zaspat će te u roku 5 minuta.
Plata kasni, ono malo crkavice, krediti se moraju platiti, djeci treba kupiti patike, računi stižu, hrana sve skuplja.....pa ti mirno zaspi...ako možeš. Šta na to kažu eksperti?
Haj ne seri