Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate odličnu alternativu bez kofeina, kod na se prodaje kao frankova Divka, mješavina prženog ječma i cikorije. Cikorija je ta koja će vam pomoći očistiti jetru i smršati.
Ono najvažnije, kofein sužava krvne sudove i podiže pritisak, ako tome dodamo kako je i diuretik, dobiti ćemo gustu krv koje srce pumpa kroz sužene krvne sudove.
hvala Bogu rijesio se kafe u zivotu a isput se rihesio i problema u zaludcu… kafa samo gutljaj za mene ne vise LP
S vremenom te fluktuacije....... ???????? Sta je ovo? Jezik? Čiji? Novinar? Prevod?
pa malo vise citaj i predji na knjigu iz veceg razreda ne moras stalo bukvar citati 🤪🤪🤪 puno ljudi ne poznaje psnovne pojmove kao sto su NOSTALGIJA npr. lp
godinama pijem Kafu na prazan želudac,i još nisam rikno a nemam nikakve tegobe.
Ujutro jaka crna kafa i uz to jedan članak o Dodiku, to praktikujem godinama i imam stomak ko mješalicu.
Na wc te nece protjerati kafa,vec clanak o Dodiku 😆
samo znam kada je losa prva kafa wc mora biti u blizini inace eto sramote
Kafa - ZDRAV i PRAV? https://www.youtube.com/watch?v=_yXPAE5nClc