Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubodi i ti njega
ujeo me za vrat sav oledenio, dva sata bio ko biljka, ha reko neko nesto ha nereko.... ali poslije nadoso, samo ledene oblage stavljao... nisam ni isao u bolnicu
Plakat?
Ja sam negdje nasao naocale za rad na malim instrumentima dioptrije 4+, sa malom led lampicom na coskovima i onom najmanjom baterijom. Kad radim nekakav projekt sa drvetom pa mi udje komadic pod kozu, naocale mi dobro dodju a nisu ni bile skupe, nekakva kineske plasticne jeftine.
Kaze uzgaja pcele iz ljubavi....sto onda ne uzgaja strsljenove isto tako?
Ništa. Ruke niza se i umirati.
Capio me jedan prije 2 godine pokraj rijeke Bosne, hladan znoj me oblio.. strasna bol