Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad birate članke, može li nešto manje apstraktno, kao nešto konkretno kontaš
Onako, malo više figurativno?
ovo je ubjedljivo nagll tekst danas
10 puta dnevno izgovoris hvala i ramo isak ti nista ne moze
Ogovaranje i ljubomora su najviše prisutni kad neko nešto kupi bilo stan, kuću, auto nebitno e počinje ona mahalska odakle mu, bio ovakav onakav, uradio ovo ili ono, nakrao se, lopov ili šuti muti a umjesto da kaže Mašallah pa Bereket je i nama kad nekom poželimo Mašallah. Iskreno uhvatio sam sebe da sam u pojavi glupih misli, samo zato jer ljudi oko mene pricaju negativno pa sam zamjenio pojedince.
Ovo smišljale političke elite? Budi zahvalan što si živ i ne traži ništa. Nećeš fasovati rak. Realno nisam odavno ništa gluplje pročitao.