Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je bila dosad tajna da i muskarcu godine uticu na plodnost? Evo kad vidim starkelju sve mislim da puca najbrze, normalne spermice, nikako dvoglave, dvorepe, spore viskove koje nikome ne trebaju
Godine i godine. Eto sta je najveci problem. Da pokusava sa 22, vidjeli bi kako tad ide bez problema
Svaka cast na clanku. 👌🏼
Dr. Ali je najveći stručnjak u ovoj oblasti i prije svega jako skroman i dobar čovjek. Ne mogu mu dovoljno zahvaliti za ono što je uradio za mog supruga i mene. Beskrajno hvala.
Jako zanimljiv clanak. Cuo sam sve pohvale o dr. Aliju i klinici, odlicni su.
Super tekst. Dobro je znati stvari koje uglavnom guramo pod tepih. Cuo sam za kliniku ovu i za doktora, odlican je, uspjesnost visoka. Svaka cast!
Šta smo sve jeli pod opsadom 92-95 nije ni čudo što je to tako.