Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nije jasno jel to obicna tamna ili ona za kuhanje
Tamna preko 70% kakaa Za kuhanje je oko 30%
Tamna cokolada smanjuje srcane tegobe? Pa normalno, kad je ne mozes pojest. Moze 5 godina stajati, nece je niko pipnut
Kakav si ti debil, samo takav!?
Sve to rade i euri
Euri mogu kupit cokoladu. Na isto dodje
Tacno zaista ...