Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi simptomi se znaju pojaviti,ako previse vremena provodite na Klix-u
Jbt, vec neko vrijeme pola mozga ko da mi je zamrlo nesto koliko me boli
I onda odeš doktoru, a doktor pojma nema o ovim simptomima i kaže ti da uzmeš multivitamin umjesto da ti da uputnicu za neurologa
doktor ti kaže napuhalo ti negdje, odmaraj
Pritisak mi nabija misao da sam primio buster, haj sto se pocalih 2x, nego padoh i 3. put. To su kolone nanocestica genske terapije s pjesmom prolazile kroz krvno mozdanu barijeru, dostavljajuci graftovanu plazmidnu RNA ravno u mozak mi! Tjesim se jer nisam jedini prevareni, strah i pritisak kolosalan! Obrni, okreni, PRITISAK, a morat ce negdje ISPUHAT. Nadam se da lagane vecernje setnje prolongiraju pucanje DUSICE!
Izgorio si brate
@stuntman, Hvala ti brate, lakse mi se nositi sa svim tim nanocesticama plazmidne RNA u mojoj glavi kada vidim da ima ljudi koji me razumiju. Nadam se da nisi naletio na TANAK LED kao vecina nas! Cuvaj se brate, LED je tanji nego sto mislis!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozel 7 simpotima
Kud ovo pročitah, evo odma mi ruke trnu, a i manta mi se.
Jedino nemam zamagljen vid od svega.
ja to sve imam kad se napijem !
Moze se dozivjeti vinski udar, samo malo bezazleniji od udara kamiona.
Znaci svaki dan po jedan tihi