Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mraku kada koristim telefon obavezno uključim “Night Shift”. Momentalno se osjeti relaksacija očiju. Jest malo da je tožu ali nije toliko iritatno za oči.
Ģospodine, tražim ruku vaše kćeri. Ako joj je uspiješ da je odvojiš od mobitela, eto ti ruka i punjač sa njom
Kad onako malo pogledas, prirodno imamo zastitni omotac oko Zemlje da sve to negativno izbjegnemo, i ondase mi napravimo pametni i napravimo "pametne" telefone koji nas ubise. Mentalno i inteligencijom.
Meni je uvijek na zutom
od 1992. godine igram Video-igrice (Nintendo, Super-Nintendo, Play Station). Od ranih 2000ih posjedujem računar, doslovno 12-15 sati na dan provedem za računarom, da li poslovno da li iz zabave. Mimo toga mobitel je uvijek tu. 34 godine su mi i niti jednom nisam imao potrebe da odem očnom ljekaru. Većina gore navedenog vremena je bilo u mraku.
Nosim naocare i mislim da je upravo taj razlog, ako se mobitel ili comp koristi tokom mraka, gdje je ekran jedini izvor svjetlosti
Samsung je dokazao da njegovi ekrani ne stete tokom gledanja u mraku.
Trebate zajam za finansijski zajam za finansijske usluge. Dođite nam danas i budite finansijski stabilni. Možete nas kontaktirati danas u sljedećim koracima i neka vaš zajam danas bude finansijski stabilan EMAIL> .CREDITUNION203 @ GMAIL.COM WHATSAPP>. + 1 (512) 942-5647 DOĐITE DANAS I SEBE VIDITE DA U EVROPI JOŠ IMA LEGITETNOG KREDITA
do te mjere da mi je stalno uključen filtar plavog svijetla da me pitaju jesam li lud. ali štedi bateriju
Malo klix kasni sa ovim. 😁 Al ja sam stava da je ovo sve personalno, svi mi provodimo vecinu vremena ispred ekrana, monitora itd. ali opet nismo svi slijepi, tako sa je jedina solucija da je sve od osobe do osobe.
manje vise vecina ekrana ima.mogucnost kalibriranja boja i topline svjetla
if you need a loan from send us a direct message on our email or whatsapp