Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavam. Ali i muškarcima treba dati mjesečno 7 dana slobodno za rehabilitaciju od zvocanja koji pretrpe tih dana.
Kod nas će im biti dozvoljeno da kasne tri dana s prijavom na Biro .
Daj im još i kad zatrudne da čuvaju trudnoću,pa još i kad se porode..žene nisu rentabilne.
Gluposti, pa prije žene nisu ni znale da imaju ciklus, a kamoli da boluju. Novotarija.
Argument Zene prije je toliko ofucan i glup, da bih ga zakonom zabranila. Pojma nemamo sta su Zene prije osjecale, radile, trpjele, mislile - niti su imale kome reci, niti su se smjele kome zaliti. Cinjenica jest, bile su zdravije i relativno snaznije nego mi danas, ali pobogu...Reci takvu izjavu, misleci da nijednu nikada nije boljelo, je u najmanju ruku, glupost.
U BIH BI SE PREVIJALA OD BOLOVA JOS BI JOJ REKLI, KAKAV CIKLUS BITAN JE POSAO. SPANIJA DALEKO ZAOSTAJE ZA NAMA HAHAHAHHAHA
Bravo!!! Ja sam imala uzasne, bolne menstruacije. Osjecaj kao da mi neko cupa matericu, nisam mogla ni razmisljati, a kamoli raditi nesto. Moj doktor mi je rekao da ce tako biti sve dok se ne porodim. Nakon trudnoce materica nece imati sposobnost tolikog grcenja kao ranije. Nakon prvog djeteta nemam vise nikakvih problema. Kad pocne da me boli, znam da se moram javiti jer nesto nije uredu.
sve to stoji, ali zasto bi ja kao poslodavac onda zelio zene na radnom mjestu ili ih placao isto.