Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodiku, Covicu i Izetbegovucu sigurno nece
Oj majko mila ko ga ne zna...najveca lopovcina..
Kad bi ljudi poceli malo vise istrazivati,onda bi uspjeli da vide koje pare je zgrnuo ovaj Batko Doduse sve legalno ali na bolestima drugih ljudi.....Zalosno ali istinito,spavas li mirno Batko???
CEHAJICU LOPOVE..... NE SERI GUBARSKO SORTO!!!
Za tebe je bila uspjesna akcija a i Vlast koju kritikujes je pomogla
zato sto si ti lopov
Nije istina. Sve bolesti uključujući neizlječive same vam besplatno nestanu kad prestanete jesti. Bez operacija, aparata, hemikalija, droga, lijekova, ljekovitih biljaka, masaža, čak i fizičke aktivnosti. Hrana je jedini uzrok. Onda tijelo samo sebe popravi, izrastu nova crijeva, jetra, želudac, gluhi i čoravi povrate čula svoja. Npr zarastu šuplji zubi. Jedino nisam testirao Dawn sindrom, alzheimerova bolest i neke rijetke prerijetke.
AJD LOPOVE ŠUTI. IMAŠ DUGOVA. TI PRIČAŠ NEŠTO
Ne daj Bože!
Batko dobar ....☝️
Hoce nama obicnim smrtnicima, a onima koji su nas do toga, az njih ce se uvijek naci
to vrijeme je doslo odavno od plate uzimaju 30% a moras ,,prosit za paracetamol,,a kamoli za operaciju krajnika
nece ba batko svima...ratnim profiterima i uhljebima iz njihovih stranki ce drzava platiti sve troskove ako treba i u engleskoj....
tako je svaka cast tebi