Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dnevna doza bolesnih komentara na Klixu. Raja potražite pomoć, nije sramota Bgm
I koje je bogatas a koje rob?? Eto narode. Ne nosi se nista na onaj svijet.
Vidi ćune u onog 🙈
Činili su sve vrste nemorala a najviše su činili nemoral, kojeg je činio Lutov, a.s., narod, općili su muškarci sa muškarcima a žene sa ženama, pa je zbog toga i njihov nestanak bio sličan nestanku Lutovog, a.s., naroda. Pompei je uništen izbijanjem vulkana koji se zove Vesuvius. Vulkan Vesuvius je simbol Italije, naročito provincije Napulj, iako je miran već skoro dvije hiljade godina, italijani ga još uvijek nazivaju „Brdo opomene”, što nije nimalo slučajno.
@papy Nije miran 2000 godina. Zadnja erupcija je bila 1944 i uništila uspinjaču iz čuvene pjesme Funiculi, funiculla, a iz kratera i danas šikljaju gasovi.
@papy ne kontam sta ta tvoja bajka ima veze s ovim
Zamisli budes rob umres ko rob i nakon smrti opet imas titulu roba...
Samo realni dokaz da smo gore svi isti, a na ovom dunjaluku ponižavamo jedni druge a zbog čega
Boga mi je ovo golemi bullshit.
@gooUser1605658542 pa perebaci se na temu o zadruzi!
Ovaj deblji je bogatas
Gazda i radnik Binga otkopani
Kad cujem ovu cuvenu bosnjacku poslovicu " Djaba mu sve pare ,nista nece na onaj svijet ponjet " momentalno me mozak zaboli . Po kojim to logickim principima ima smisla ??? Znaci ja sam bogatas koji cijeli zivot provedem u luksuzu i blagostanju , a ti si sirotinja koji koja se pati i muci kroz zivot . I onda kada umremo nismo na istom , ja sam svoj zivot proveo u blagostanju, a ti u siromastvu .
Mozak nema receptore za bol.
@Sergio13 Ali smrt nije prestanak života nego njegova nova dimenzija poslije kojeg će se poravnati računi i gdje će svako naći atom dobra ako ga je ovdje učinio ili čak i za ubod trna ruže ili komarca dobiti satisfakciju jer nije to bilo zbog krivice. To se krije u razlici dva Božija imena eR-ahman i eR-ahim koje možemo naći u Bismili i Fatihi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
„Zar oni mogu očekivati nešto drugo već ono što je zadesilo narode drevne? U Allahovim zakonima ti nikad nećeš naći promjene, u Allahovim zakonima ti nećeš naći odstupanja.” (Al-Fatir 43)
hahhahahah ja se uvijek nasmijem na ove pretpostavke, imao toliko godina, imao nagnjacene prsljenove, pa pogledajte sliku, 2000 godina, ugljenisane skulpture i oni znaju, ne znaju sta su juce jeli
@MostarskiRambo1933 Nije nauka i učenje za svakoga, ne sekiraj se. Uvijek će trebati ponešto pomesti ili nekoga uslužiti. Ima i za tebe prilika.
Većina pronađenih dosad su tjela bogataša. Jer robovi nisu imali puno, pa su brzo napustili mjesto. Dok je bogatašima bila važnija kuća, nakit, itd... pa ostali.
Sta kaze klix , u ujutru poso hadzo da mu ga pristavi 🤣
“Death smiles at us all; all we can do is smile back.” Marcus Aurelius. Đaba se bojite korone, bolje živjeti puni život dok možete, nego provesti vijek u zatvoru koji sami izradite u 4 zida i pod brnjicom
Desni rasirenih nogu a lijevom cuna jos napucana samo se malo vrh odlomio. Svasta je tu bilo , nisu oni trazili skloniste zbog vulkana nego zbog karere
Al najjace mi je sto oni znaju da se to desilo u 9 ujutru hahahahahah koji smo mi bolesnici nasa ljudska rasa !!
@gooUser1603996709 Rimski istoričar i političar Kornelije Tacit primio je pismo Plinija Mlađeg, koji je oblak vulkana vidio u ranim popodnevnim satima 24. avgusta 79. godine, sa broda. Gledajući dubinu vulkanskog pepela, može se sa greškom ne većom od dva sata zaključiti kada je počela erupcija.
sveeee jeeee postaaaloooo pepelo i dim