Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo prvo rijesiti stvari ovim redom: Sud, Tuzilastvo, Policija i onda SFF
Drvlje i kamenje na SFF, pa sta treba da se Sarajevo odrekne miliona prihoda, u gradu ima pola miliona turista koje zaboli neka stvar za neki Gradacac i ubistva koja su uzrok nesposobnih vlasti u BiH, sad njima treba da propadne odmor i putovanje jer mi nismo u stanju ishendlati narko dilera od ranije poznatog policiji... nije SFF zbog nas u BiH, nego zbog ljudi sa strane koji donose pare...
marš FGR i vi i vaš festival i vaše gey parade bagro jedna samoljubiva
Kojih pola miliona turista, je li ovdje iko normalan.
SFF je potreban, i neka ga. Ali brate, gdje vam dostojanstvo...potreba da pokazete pijetet prema zrtvama..kreativci ne bi trebalo da oskudijevaju sa idejama.. Majkemi me stid.
Ama mi smo bolesno drustvo vec decenijama.Mediji prenose kako zele a narod naprdjuje niko nilog ne postuje a zivimo jedni pored drugih kao stranci i vidimo u komsiji neprijatelja sto ne misli kao on.To je tako i nek se svak prepozna u tome.Ni pameti ni obraza ni postovanja ni kulture nego samo zavist i ogovaranje.
E moj truhlo
Samo da kazem ovim ljudima koji se bune vezano za SFF neka izadju na proteste i pokazu svoje nezadovoljstvo a ne da komentarisu po cijeli dan na kliksu a onda navece u setnju gradom i slikanje. Vidjet cemo kad prodje festival koliko ce ih izaci na ulice.
Za user 8530, jer mi ne ostaje komentar u odgovor na njegovo prostacko vrijedjanje pa mu uzvracam njegovim rijecnikom koji jedino razumije: Sroljo, jesi li kad cuo za Susan Sontag i sta je radila u ratu? Otkud da se jedan trg u gradu zove po njoj? Sroljo, ali otkud bi ti znao sta je grad i duh koji isto treba braniti. Papce.
Izgleda da se ne mogu na ovom svijetu desavat dvije stvari istovremeno. Haj sad svi sto su na SFF-u nek idu u Gradacac dat saucesce porodici, puno ce im znacit...
Halo filmađije,ovo i jesu duboke teme
Meni je jasno, sve ovo se priprema mjesecima sigurno, gosti iz svijeta, naravno da se neće otkazati, ali ipak neka mjera je potrebna.. Zar je baš recimo sinoć onakav vatromet (koji je btw jaako podsjećao na granate iz 92.-95.) bio potreban? Da su odustali od njega u znak suosjećanja i poštovanja prema žrtvama, ne bi bilo zanemarivo 🤷‍♀️
Ovi sarajevski umjetnici su najveći licemjeri na svijetu.
Svi kmoralisti, ritičari nek se upitaju,. Da li su danas slušali muziku ili su ugasili radio?
Jel trebalo otkazati festival?
Pa ima li odgoditi emitovanje i kreveljenje pred kamerama, s***m vam se u nightlife?
E nek su konačno i ovi jadovi Glamočak, Bajrović, Vuletić i ostali FGR klošari pokazali svoje pravo lice. Ne daju sarajevski glumčići i režiserčići na svoj SFF, jer jedino taj festival održava u životu njihove mizerne, jadne i bijedne karijere. Fuj jadovi!
Poserrem vam se na sff. Da ne bude zabune, rođen sam i živim ovdje.
Valjda je svima jasno da FGR nije mogla proglasiti dan zalosti jer bi to ugrozilo dernecenje na SFF, tako da se tu nema sta dodati ni oduzeti.