Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Princ iz Eleja" najbolji scenarij? Jesam ja ovo dobro procitao? Ja se ne sjecam gore serije a pogledao sam ih stotine u zivotu.
Pa dijele nagrade izmedju sebe i glasaju sami za sebe, nista neobicno
Malo je Alen pretjerivao u barenju mladih kolegica. Na momente se činilo da je sexualni manijak. Šteta što je Nadin pala na šuplju priču.
Hoce li CRSE SARAJEVO biti dodjelena djeci u Gazi
Alene, svaki dan trebaš spiciti u teretanu.
Realno, nidje veze lik i glumac. Ne kontam sta je ova vidjela u njemu
Kako vještački zvuči PARTNERICA.
Majke mi ovim anonimusima je svrha zivota postao SFF...
Tvojoj partnerici treba možda neko drugi primjer: da nasloni glavu na rutava prsa, ili joj možda treba nabildano rame za plakanje ?
Srce sarajeva uskoro ce se moci kupiti kao suvenir. Toliko su srca podjelili da na kraju nece nista znaciti a ni vrijediti.
Rad sa partnericom to je rad nista geadevinani baustela
Nije kd si na nivou braco - seka
žena može biti majka,supruga ili sestra dalje nema
Sta ne moze kornjaca koja je okrenuta na ledjima? Ne moze da vjeruje.