Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćeš popušit malo travee bratE. Slušamo ex-yu rock i pijemo bambuću. To su krivi nacionalisti što nas zavadiše. Nisu oni svi isti to su pojedinci. Ja imam prijatelja srbina. Trebamo se opet ujediniti. Kriv je sistem. Da je tito živ lopovi išli na goli otok osim nas mi tu i tamo prodamo malo hašiša. Bolje se drogirati nego mrziti. Ne radim nigdje nemam gdje.
Prljavi drogeraši travari i ljevičarski otpad.
Ne moraš biti vjernik da bi bio pošten i moralan da znaš šta valja a šta ne. Idi popij metadon narkiću.
Kretenska promocija topljenja mozgova THC-om.
Meni su prejaki! Predobar humor, odlično osmišljeni stereotipni likovi i pravo pametno se dotiču aktuelnih tema. Meni je ovo ravno balkanskom South Parku. Bravo momci.
Mnogi nisu uvidjeli dozu satire i sarkazma, pa vide cijeli serijal kao nešto obično ybg hahah
ja volim prljave metalike i narkomane, hasisare, i sve vrste degenerika i budala, ali ovo je cisti hurac, da se niko ne uvrijedi jer i ja imam nekakvo hebeno misljenje
Ja sta je ovih fochaka na ovom klixu pa nekontaju….
Aaa prevrh Elme mi
Elmw mi moje...
Pa prve epizode i jesu zanimljive ovo zadnje niko ziv ne konta poentu
Tesko sr.nje
onaj kome je ovo smijesno treba se dobro zapitat
Evo svi se pitaju uhvatili se za glavu i pitaju se.
Zadnji smijesne "crtice" pravio je Zvoganj...
nako ima dobrih fora nekad al' većinom opraše XD
Oooo djesii bruuudooo oss glosot za sdoooo jes nam lijepo ovo moholo oliposino poljeehhhhh
ovo je smijesno istim onim ljudima koji tamo na objavu „napisi selam alejkum da ti krenu finansije“ pisu Selam Alejkum..
Lud crtić, samo politički ofarban, nažalost. Ako će bit Njiva i Kifla prozvani, onda ću nastavit gledat