Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavite snimati Znam kako dises
Tada niste imali banke u džepu. Za benzin se čekalo danima i prodavao se za bonove, par-nepar. Devize se kupovale na uglu, a pare išle Slobi za kampanju. Ne ponovilo se.
Stvarno nisam gledao, i pogledacu Pilot epizodu, ali ne cini mi se da ce biti dobro...
Dobra emisija, gledo prije rata svaku epizodu.
Pa međedi kupite scenario ili licencu za kviz vise.Ne sramotite se vise sa ovim smecem kao i onom znam kako dises TEŠKI TREŠ ali trebaju se ugraditi glumcici i ostali 🤮🤮🤮
Pozitivno je ovo snimanje novih serija u Sarajevu
Ne pamtim da sam vidio goreg trailera, da ti bukvalno izbije šakom ikakvu volju za željom da pogledaš nešto. Danas sranja na Tv-u nisu rjetkost, ali imaju trailere koji ti navedu da pogledaš. OK razočaraš se i sve to, ali probaš. Ovo ne bih želio pogledati ni 93` kada sam čekao da dobijemo struju na makar sat vremena da uključim Tv i vratim se u neku "normalu". Katastrofalno izgleda i aludira na prijeratno SArajevo isto toliko koliko i Jala i Buba asociraju na taj period!
kao da je mali od komsije radio trailer
Rjetkost i mali od komšije???? Tisuću vam nepismenih vukova Ontarija!!!