Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce. U Lukavici ili tzv I.Sarajevu.
i tamo otici nije nam daleko i malo ,,zabave,, da napravimo
Namjerno provocira zna da nema nista od toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Obiđi Srebrenicu I pokloni se strijeljanim, obiđi Kapiju, Markale, Tomašicu, Manjaču, Batkoviće, Keraterm, Kamenicu dolinu masovnih grobnica. Jel to bila borba o kojoj snimas filmove? To cijeli demokratski svijet izučava, i nikakva propaganda tu ništa ne može prikriti.
Osmorka moze na promociju jer su ovo teme oko kojih se nw slazu. 😂😂
Mozete mu poruciti kako film Seobe, po Crnjanskom, koji je rezirao Aleksandar Petrovic sa Isabelle Huppert i Richardom Berry, nije nikada izasao pred publiku. Fasizam nema prodju u razvijenoj Europi a ta budala od reditelja neka zacepi. Nema nista iskazati.Postoje snimci genocida u BiH isto kao i oni sto su ih snimali pripadnici Skorpiona. Uzas!
Eto dodje vrijeme i u Sarajevu da se gleda.Neka ovi novi ako zele koalicioni partneri pogledaju.Pa jarane u ovom Sarajevskom vilajetu moze sve i dozvoljeno sve.Zivjela nam nova vlast i nova koalicija i nova sloboda i nove umjetnosti i novi pravci i nove generacije i nova lgbt udruzenja i eu vrikednosti .
Pozovi Niksica i Konakovica, Sabinu, oni ce ti doci sigurno... a mozda i Semir navrati..
Koju istinu 4 godine ste nas granatirali i ubijali ko zeceve snaperima m...ti je...
Slazem se sa svim losim recenim za RS, ali jel' ko pogledao film??? Tako smo slavili Angelinu i dizali je do neba. Kad sam pogledao film, ispadosmo obicni teroristi i idioti. Haj pogledajte film pa komentirajte. Ako ga ne zelite gledati, nemojte. Nemam rijeci dobre za RS i njen nastanak, ali me bas zanima sta je autor mogao ponuditi. Zabrana i napadanje bez gledanja su najbolja reklama filmu, ma kako los bio.
Jel film o 'EROJSTVU, naoruzani do zuba protiv golorukog naroda, GENOCID, ubistva, silovanja, zive lomace, vadjenje beba iz stomaka trudnica?! OBRAZA I CASTI vam?!
Lokacija?
Ko je ovaj idiot? I koji k mu klix pridodaje paznju?
DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
Čitajući komentare čovjek može slobodno zaključiti da je na tim prostorima puno hipnotisani sa mržnjom i ako vam daju zeleno svijetlo još će te imati novih stratišta i biti u još većem čudu i mržnji, dokle više ljudi
Nešto će preliti čašu,samo je pitanje kad i gdje 😠
Koja fekalija od covjeka i svi oni koji bi da to gledaju. Ukratko jedna septicka jama.
DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
Ne znam kome je do gubljenja vramena gledajući propagandistička sranja...
Zamisli tog mentalnog sklopa, terrorises jedan grad 4 g, snimis film o tome I prodajes je kao istinu a ljudi koji su prezivili pakao u gradu, njihova istina nije prava, oni nisu skontali zasto teroristi pucaj po njima
Genocidna republika, tj entitet bice ibrisqn aBd onako kako je i nastao
Genocidasi ne miruju, i provociraju