Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kume sam nadji sponzore i zaradi. Nije ovo Juga
Hahahaha kako se ljudi usude pisati o necem o cemu pojma nemaju, koje sponzore, znas li ti koliko jedan film kosta, koji spoznor moze toliko dati, a zemlja bez ozbiljne kompanije, ne lupetaj kad veze nemas
@johnson264 kume, malo se informises i postoji vise oblika finansiranja, tako da nek se snalaze Tanovic i ostali
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hajde ne rise i ne lazi, Content Lab su upravo i napravili ti koji po tebi vladaju 30 godina a razvalili ga ti tvoji koji su upravo na vlasti.
To je i rekao
I zato u gornjem posru imas trojkine botove na zadatku blacenja Tanovica jer su prepoznali ovu njegovu natuknicu o izborima. Takvi su otjerali i Meshu Selimovica i brojne druge.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da se ne lažemo, loš ti je ovaj zadnji film. Ne znam kako nakon ovogo imaš damu da tražiš pare za novi film. Ranije si se grlio sa premijerom Novalićem. Obiđi ga, možda može iz zatvora da ti finansira film.
Ugasite sve zamotajte kablove i to je to svakako vam se filmovi slabo gledaju
Volim te, al bolan ne bio, znaš u kakvoj državi živiš.. de malo odvadi. Samo ste vas nekoliko nalegli na bh telecom!! Ni mrvica iza vas.
umjetnost je K u r v a danas ti j e b e s nju sutra ona tebe
Nije Forto Vucic da snimanjem serija i filmova sa istim glumcima stišava intelektualnu klasu,tamo Vuk ustane ujutro i nezna sta danas snima film ili seriju
dosta što plaćamo političare sad trebamo plačati i reditelje i glumce, hoće svi na budzet
i usput, ovaj film ti je sranje.
nemoj bgt ti o bh filmu. nauzimao si se od ove drzave i svih dosadasnjih vlada. sad kukas kako nema para. a jucer na premijeri bh filma , samo ti jedan glumac iz Bosne. radnja filma u hrvatskoj. sve hrvatski glumci. a trazis od nas pare. majstore moj, ne moze film biti bez nasih glumaca.
E i to me zaboli. Kad je tvoje dijete udarilo auto digla se cijela država da te podrži a sad kad djeca s poteškoćama u Mjedenici ostaju bez svojih prava NIKO OD VAS MUDRIJAŠA SLOVO DA KAŽE. SRAM VAS BILO!!!! GDJE STE TANOVIĆU,ŽBANIČKO I IMAMOVIĆU??? VI STE SVAKOJ ČORBI MIROĐIJA PA DE SAD NESTO RECITE,PODRŽITE TU DJECU,BAR IH SPOMENITE.
Cuj upozorio. Sretno druze.
Dobivao je on sredstava od drzave snimao ne snimao.On je na drzavnom budzetu
Dobia on sredstava od drzave snimao ne snimao.On je na drzavnom budzetu
Oskarovac :) traži lovu od F BiH ha ha ha Pa poznat si u Svijetu ,šta se blamiraš :)
Od demagogije se ne živi.
U pravu je, najbolji pokazatelj da vlast rusi sve sto su prethodnici uradili pa makar bilo i dobro. Nisam SDA kadar ali BH Telecom contet lab je super stvar. Nema puno stvari u kojima smo svjetska sila a film je jedan od tih stvari.