Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon Gaze ovo je limunada
Cionisti i propaganda
Volio je muslimane
Heillllllllllll
(alim se)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve ba uzase?
Ovaj je bio mala maca sta sada Izraelci rade Palestincima
Odlican dokumentarac
Jos jedan u nizu dokumentaraca nemoralnog svijeta, propaganda i preuvelicavanje pogotovo na netflixov nacin namjenjen modernoj publici uskih pogleda i manjka inteligencije. Svijetu je potreban uvijek zlikovac, a Hitler im je bio i ostao najveca inspiracija, koliko su smao para zaradili na njemu to je suludo pricati.
pa nije bas tako..hitler je sprzio 300 000 vojnika svojiih kao jedan pokusaj, kad se pogleda malo bolje ispadne kao hir, isao je glavom kroz zid mogao je naredit povlacenje, ali nije.. poslije su sovjeti opkolili naciste i tu je bio kraj
Njemacka treba da tuzi Netflix. Smorise i oni i ostali sa WW2 i Hitlerom. Handrice ih spominjati dok je svijeta. Izgubili rat nacisti, osudjeni a Njemacka se preporodila. Ima novije historije koje se treba bojati a ne Hitlera to je zavrsena prica.
Sto je najgore njgeova idologija jos uvijek zivi ....desnica nikad jaca
top sto da tuze ? na njemackim tv welt n24 ntv ako nema svaki dan emisija o hici ima svaki drugi dan i to sve ovo gore sto je nabrojano od 1930-45 kako je crtao razglednice imao zidova za najboljeg prijatelja itd itd
Ova ideologija je ziva jer je evoluirala u AI, u pokret za zastitu klime, u pokret WOKE, toksicni pozitivizam i ostale ideologije koje ugnjetavaju slobodu govora i ljudska prava.
Nije cemu vala a i realno ispricano je sve o Hitleru i nacistima. Prosla su desetljeca ohanite malo. Ta Njemacka vise ne postoji i to su danas sasvim drugi ljudi. Platili odstetu, izvinuli se i okrenuli novi list ne znam sto se to toliko gura.
Da zarade para.. Znaju sta narod interesuje i uporno to guraju
Propaganda
Kako posle svega da ja vjerujem ovakvim serijama?
Na danasnji dan je ubijen Goran Cengic. Zaboravili ste ga na Dan pravednika, hocete li i danas?
Ocekujem slican dokumentarac o Radovanu, Ratku, Slobodanu i njihovim nasljednicima Aleksandru i Miloradu na istu temu.
Ima dobar film Conspiracy (2001) na obu temu...