Priča o gej romansi
0

Eksplicitne scene ili nešto drugo? Joaquin Phoenix odustao od filma samo pet dana prije snimanja

L. R.
Joaquin Phoenix (Foto: EPA-EFE)
Joaquin Phoenix (Foto: EPA-EFE)
Glumac Joaquin Phoenix odustao je od filma reditelja Todda Haynesa samo pet dana prije zvaničnog snimanja u Meksiku.

Kako piše Variety, Phoenix je razvio scenarij za detektivsku ljubavnu priču s Toddom Haynesom i Jonom Raymondom. Izvor blizak produkciji kaže da su setovi bili su napravljeni i da je Phoenix donio odluku u posljednji trenutak.

Međutim, predstavnici Haynesa i Phoenixa još uvijek nisu odgovorili na medijske upite.

Ovisno o Phoenixovoj glumačkoj ekipi, film, u produkciji Killer Filmsa i uz potporu prodajnog agenta MK2 Film, već je prodan međunarodnim distributerima prije produkcije. Izvori kažu da je projekt u opasnosti, što ukazuje da Phoenixova uloga ne može biti zamijenjena. Filmska ekipa je sada bez posla, a neki trebaju biti tek plaćeni. Ukoliko se film ne snimi, mogli bi izgubiti više miliona.

Glumac Danny Ramirez pridružio se glumačkoj postavi u julu i trebao je glumiti Phoenixovog ljubavnog partnera na setu. Prošle godine reditelj Haynes je govorio da je ovaj filmski projekat zamislio kao ljubavnu priču iz 1930-ih između dva muškarca s eksplicitnim seksualnim sadržajem.

Dio filmske ekipe smatra da je Phoenixovo odustajanje bilo povezano s grafičkom prirodom scena seksa u filmu. Međutim, ta je teorija zbunjujuća za neke izvore, jer je upravo Phoenix bio taj koji je donio projekt Haynesu.

"Zapravo, to je bio samo ovaj divan, organski način stvaranja scenarija, a Joaquin je to gurao dalje u opasnije područje, seksualno", rekao je Haynes.