Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jevrejski lobi svako par godina promoviše genocid, a sa zarađenim parama održavaju zatvore za maloljetne Palestince. generacija Jevreja koja je propatila i ova sad, nebo i zemlja
"donosi istinitu pricu o Barryju Lewinsonu, poljskom Jevreju Harryju Haftu" o kome je onda prica? Lewinsonu ili Haftu? Citaju li ovi novinari tekst nakon sto im ga google translate prevede
😂😂😂😂
Žao mi je Jevreja koji su ovo prošli, a isto tako ne razumijem zašto sada ugnjetavaju Palestince
Zanimljivo zvuci mada nisam procitao cijeli tekst da ne kvarim sebi dozivljaj filma. Provjerio sam kako je ocijenjen, vrijedi pogledati!
12 miona Nijemaca u dolini Volge je ubijeno, protjerano. GENOCID. O stradanjima Nijemaca (civili) u Istocnoj Europi niko ne prica. A ovo je strasno, ovako su u Dretelju tjerali zarobljenike da oralno zadovoljavaju HVO bojovnike. Nositelje europskoh vrijednosti. Dok su VRS gazili novorodjenacke vratove. Zidovi imaju pamet i nece im se ovo ponovit.
Ih, kad Hollywood pravi filmove o konc logorima i Drugom sv. ratu u Evropi, obično ispadnu skoro kao Sci Fi. Jedini film koji su dobro uradili bio je Schindler's List.
Da niste slučajno zamijenili likove u početku, Barry Lewinson je direktor, a Harry Haft je bokser koji je pobjegao.