Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se desi ali zaista, da inace talentovani komedijasi kada napuste BiH, napusti ih i humor i to je objektivno mjerivo, nije subjektivni dozivljaj. Osim Beslagica, tu je i Tarik Filipovic. On se toliko "upire" da probudi u sebi bosanski humor ali cini se da je taj humor aktivan samo u Bosni cim napustis Bosnu - napusti i ona tebe u svakom smislu.
Ne valja se s Bosnom razvesti i doci joj u posjetu samo da nesto uzmes. Sto se dublje razvodis to ociglednije postaje da vise nemas duha. A ovi pomenuti su u fazi razvoda a Tarik se vec odavno razveo.
Tarik nikad nije ni posjedovao humor, sve nesto na silu pokusaji, dok Enis nije jos izlapio, pogledaj malo Hr serije gdje on glumi, ili evo svaku noc imas oko 21.30h Blago nama na Ftv, pogledaj eto nocas i nasmiji se malo, mani se pametovanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
predstava mu je brilijantna
Iskreno za mene odlično je glumio u gori vatra. Nakon toga osjecam neki pokušaj na silu ali to ne ide i publika to osjeti. Želim mu sve najljepše
Karta za njegovu predstavu u Banja Luci je 40KM za najjeftinija mjesta. Sto je previse, previse je.
Hrvat.
Vala si dosadio sa svojim dječijim forama a iskaces iz paštete...
Šemso
Ovi sto komentarisi negativno ne vole ni sebe, a gdje da vole nekog drugog jos uspjesnog. :)
Taman mjera ,zato u Croatia ima posla
Legenda naša, veliki glumac i još veći humanitarac, čovjek koji plaća porez našoj zemlji, zato i ne čudi što su njegove predstave krcate širom BiH i što 99 posto Bošnjaka cijenu svog Bešlagu, s obzirom da je učestvovao u toliko velikom broju humantarnih akcija u BiH, bilo bi i zabrinjavajuće da je drugačije, živ i zdrav nam bio, čovječe plemenitog srca.
*cijeni
Bio Bešlagić prije par dana u Međugorju. Imao predstavu pred više od tisuću ljudi u amfiteatru etno sela Herceg Međugorje. Mislim da mu je to uz predstavu u Sarajevu bila najposjećenija predstava u BiH.
Ako nista drag mi je lik samo sto je na VECERNJAKOVOM PECATU rekao bez cenzure svim politicarima onako iskreno u brk sta misli
Lik koji relativizuje odbrmbeno-oslobobodilačku borbu Armije RBiH..........mojp Enise, ko zna đe bi sad glumio da nije bilo Armije RBiH??????????............niđe!!!!!!!
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Tvoju i sve i jedno hrvatsko dijete...........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuo sam priče da je postao milioner zahvaljujući predstavi "Da sam ja neko". Nastupa po regionu i šire ko u priči, sve puno, cijena karte 50+ maraka, tako treba, svaka čast. Jači po zaradi od pjevača.
Ovaj donjamu uzima lovu ljaksetu pravo na svojim glupostima
uvlakač
Enise samo kukas majka mu stara, to ne ide uz status neke zvijezde