Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad putujem gledam maksimalno da izbjegnem i zaobiđem Srbiju, a i kad putujem kroz nju stanem samo na kratko da se popišam.
A ja namjerno dolazim u Federaciju svaki dan ! Pređem entitetsku liniju samo da se pokenjam i da bacim otpad !😂🤣😂🤣😂🤣❤️💙🤍🇷🇸💪👍!!!! 🇧🇦🤮🤮🤮🤮🤮👎👎👎👎👎!!!!!
zasto se popisas? balja ti se presvlaciti. samo pisaj, jednostavnije je.
Gospodine predsjedniče Vučić. Pustite ovog uhljuba, laže da je bio snajperista, oslobodio ga je vojske dr Mačkić, divan psihijatar koji je spasio stotine mladih narkomana.
I mog komšiju Čampu je oslobodio ali đaba, opet se navuko. Bolje mu je bilo u jedinici.
Đikani su otpadak ljudske vrste
Feđa je Srbin iz Kraljeva to svi ovde znaju samo on to krije to je u Kraljevu javna tajna
Bošnjak sam i podržavam Feđu koji kao i mnogi Bošnjaci bježe iz Bosne u kojoj su životni uvjeti vrlo teški obzirom na male plaće, čak se ide radit i u Srbiju koja je danas ekonomski daleko bolja od Bosne 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🔴🔵⚪
Feđi je dojadila Bosna i ovo je dokaz da Bošnjaci sve više bježe iz Bosne jer je Bosna u raspadu, male plaće i loši životnu uvjeti nas tjeraju da idemo da radimo čak u Srbiju. Hvala Srbiji, Mirza iz Zenice 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🔴🔴🔴🔵🔵🔵⚪⚪⚪
Feđa je iskreni Srpski patriota koji neguje i podržava iskrene tradicionalne vrednosti Srpskog naroda i koji uviđa Bošnjačku mržnju prema Srbima 🔴🔴🔴🔵🔵🔵⚪⚪⚪🔴🔴🔴🔵🔵🔵⚪⚪⚪🔴🔴🔴🔵🔵🔵⚪⚪⚪🇷🇸🇷🇸🇷🇸
🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Feđa je Bošnjak ali uviđa da je Srbija bolja naprednija i ekonomski stabilnija od Bosne 🔴🔴🔴🔵🔵🔵⚪⚪⚪🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Feđa zna da je Srbija daleko bolja od Bosne koja je ukopana u mržnji prema Srbima to Feđa Srbine 🔴🔴🔴🔵🔵🔵⚪⚪⚪🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Feđa na sve načine želi da dođe u Srbiju jer Feđa vidi da je Srbija bolja država od Bosne 🔴🔴🔴🔵🔵🔵⚪⚪⚪
Feđa želi u Srbiju jer vidi da od Bosne Fosne nema ništa i da je Bosna u raspadu to Feđa Srbine 🔴🔴🔴🔵🔵🔵⚪⚪⚪🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Pa sedni na motor i dođi. Ništa se neće desiti jer si sve izmislio da privučeš pažnju javnosti.
Koga boli neka stvar može li ovaj liječeni narkoman u Srbiju ili ne??? Nekoliko puta u zdanjih mjesec dva ovaj idiot potencira tu temu da skupi malo medijske pažnje. Na kraju krajeva, ko ga je tjerao da se kur.i na ptotestima u Srbiji sa kojima nema apsolutno nikakve veze. Idiot !
sto motorom. steta gs-a. kresni zirokopter ili jos bolje, naci jedan xc paraglajderom 😁
Ne foliraj.Znaš dobro da ti niko neće ništa