Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
snimi i izmontira sve u 3 mjeseca. lijepo
Sklepano za festivala da se uzme lova sto prije
Kad je Danis podigao Oskara slavilo se tri dana,20 godina kasnije isti se pljuje ...Ma mi smo fuuujjjj
Svaki domaci film ili su cevapi ili Srebrenica.
Bliži se Danisov dan, jel ono 14 tog Avgusta :))
zar glavonja zna praviti film. Sadakičar posljeratni....
Perači para!?
Samo se kod nas snimaju vaki glupi filmovi, čuj film o ćevapima hahahahah, dok se u Srbiji npr. snimaju akcioni, historijski, komedije ali ne kod nas samo ratni i ovi bezveze filmovi.
Divno 💙
Dobro veče, mala💋💋💋
Dobro veče, dragi 💋💋💋
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
ovaj dio sa deset u pola sam skontao, ali samo me interesje jeste li vi, novinari s klixa uopce skontali ovaj drugi dio prvog pasusa sto ste kopirali. Interesuje me da li vi najretrdiraniji novinari razumijete ove nedefinisane dijelove clanaka koje kopirate. Ako da, onda je do mene
Kolko je ko dao imao u parama? Skontali smo da nije Netflix produkcija?
Haj pa ga bacite na torent.