Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi korisno da možemo iskusiti kako je drugom spolu. Zamislite da vas je svaki put kad prolazite mračnom ulicom strah da će vas neko silovati. Probajte zamisliti da vas neki mrgalj od 120 kila sa tri neurona i osmijehom na licu uhvati za guzicu, a ti mu ne mozes ništa jer si prosto slabiji. Mi živimo s tim i oslanjamo se na vasu dobru volju da to nećete uraditi. Da mi je pronaći način da dočaram tu nemoc.
90% svog zla ovog svijeta potice od religije odnosno kako je obican glupan tumaci.
Ima ovakvih bolesnika svugdje cija je parola "ako nije moja nece biti nicija" Samnom je radila jedna divna zena zabavljala se sa jednim 4 godine na pocetku veze imao posao poslje nece da radi uvijek neki izgovori svi kao protiv njega ...a ona zeljela brak i djecu Kad je vidjela ne ide to nigdje ostavi ga Da bi jedne noci mjesecima poslje toga dosao provalio u kuci pretukao je cekicem i prerezao joj vrat Spasila se tako sto se je pravila mrtva Dobio 35 godina zatvora a ona invalid za zivota