Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov - Baldwin ubio nekoga, a ono sigurnosni incident na snimanju !
Klikbejt lvl klix 😂
Zamisli da netko sutra zgazi autom nekoga tebi bliskog. Hoćemo li napisati da je taj netko ubijen, zgazen, ili ćemo reći saobraćajni incident na cesti?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da li je ovo baš slučajno ili je na fazon Hadžihafiza-Glumca - nije pazio, a poslije nije htio? U svakom slučju, onaj ko je stavio prave metke je ubica.
Mah to su one tandžare iz 19' vijeka koje se pune s vrha cijevi. Moguće je da je netko turijo i koje zrno u one papirne patrone s barutom, a i nije morao ako se radilo o neposrednoj blizini.
To su podmetnuli vjerovatno iz Sarajeva.
nisam znao da se na setu lazno oruzje uperi u reditelja i direktoricu fotografije
Ovako je svojedobno poginuo Brandon Lee na snimanju filma Vrana
Neko umjesto ćoraka podmetnuo bojevu municiju...
Svi kazu snimateljka, a klix direktorica fotografije.
Zato turci snimaju sa onim svojim ofirnim plinskim pistoljima. S te strane su sigurni al zato ofirno ko crtani film.
Alec nije Srbin kao Sean Connery? Ili sta kazu eminentni srbi historicari?
Ubio si ih k'o zeca
Ovo mu je 100% Trump smjestio a jest ga i ismijavao
bar nije u pitanju Džđoni Dep, bilo bi komentara
Neko napunio pravim metcima
gooUser1634337372, ja držim računarsku stranicu. Tačno je da ljudi parazitski dođu, isprave grešku ili nađu što im je potrebo i odoše. Tako sam izgubio dvije godine pisajući svakodnevno, a zarade nigdje. Od klikanja podrške na reklame, od donacija nema ništa. Ali, nije tačno da zatvaramo blogove, paywall postoji s razlogom. Pristup mojoj stranici je 50,00KM godišnje, ili palte ili šetaju. :D
Tako i treba, pogotovo ako pišeš tutorijale, jer ti si online servis, a naplata ti je mala na godišnjem nivou, to trebaš povećati.
sta ti je kvalitet, busi i danas ljude ko sito..
Sve je to u sastavu filma,koliko je kaskadera poginulo
E moj Alec ode ti u cuzu a hrio da zaradis krvavi dolar ☹️