Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nek se sprdaju sa nama,nasim cevapima lukom i ajvarom,ali prvo sto urade kada dodu u Sarajevo,Mostar ili Banja luku ti isti odu se dobro najest cevapa ili bureka,pa tek onad idu zakazan politicki,umjetnicki,sportski i ecinomski invent!!!
@gooUser19091985 a procitajte komentare ustasica pokatolicenih srba iz Splita na insta na ovoj objavi🤣🤣🤣samo piste kako “je reklama pogresna jer ne oslikava njihovu kulturu vec vise neku sumadijsku”😂 kakvih bolida ima.. ovo je samo pokazatelj da nas je jedan Q napravio i kako nas vide stranci, i kako ovdje neke mikrorazlike pokusavaju da se proizvode u “identitete”
@gooUser19091985 jedu oni dobro i kvalitetno bez problema, ali se ne mogu doći sebi da je ovdje klopa jeftina. Ali na kraju krajeva u očima ekonomski razvijenog svijeta, zaboli koga neka stvarmpto smo mi sirotinja. A asocijacija iz naslova je tax u njihovim očima mi smo pl mena i sirotinja, u pravu su
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije nam odgovarala srednja klasa i jednakost. Svi smo 91 godine zaokružili kapitalizam i 100 begovskih porodica. Htjeli smo feudalce i kralja, za to smo se svi borili i to smo i dobili. Te porodice imaju sve, helikoptere, glisere, lađe, dvorce od kuća, čak se i rijeke miču, da bi im se ugodilo. A narod nikada siromašniji. E neka, vala, ako narodu ne odgovara, nek mijenja, ako može a naravno svi znamo da ne može. I neka ne može, zaslužuje narod tamnicu...
jasta brate.... poletili mi za denokratijom.... nije zvaka za seljaka,kao ni postena drzava za lopova
@Dunum89 Jednakost??Slažem se,u mojoj mahali prije rata je samo jedan čovjek auto imao,mi ostali smo bili jednaki..Danas,ista mahala,svi imamo auto,neki imaju i dva,jer ne mogu otac i sin dijeliti vozilo,zaboga..Al i dalje mantramo kako se prije bolje živilo...Jašta je.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Tako nas zapad vidi , a mi mozemo glumatati sta hocemo
@Hamid. Pa tendecija Danas je da smo evropski prvaci u odbojci i muski i zenske. Da su kosarkasice evropske prvakinje. Ne igraju se turniri svaki dan konju jedan. A to da smo harali i haramo vaterpolom, sta cu ti ja, da vi osvojite jednu pisljivu medalju u vaterpolu pola sarajeva, tuzle i zenice bi izaslo na ulice da slave, tako Ne umanjuj uspjeh poturceni.
Znaju dobro germanski paraziti ko su superiorniji i ko ih je pameti naučio.
Hrvati nositelji jugoslovenske ideje...
Jugoslovenski narod je obična stoka, ha nosili adidas ili dimije, molili se u dzamiji, sinagogi ili komu rakije. Postali smo smeće smo od ljudi, kulturološki i ekonomski otpad nekad nečeg što je jednom možda moglo biti. Ko nas jebe, neka pljuju po nama kako hoće.
Gdje su tu predrasude? Hrana je sve ono sto domacini preprucuju gostima kao vrh, heklic na TV-u je opisan u desetinama knjiga, nalazi se u nasim filovima i TV serijama. Izvukli su neke zajednicke imenioce i to je to.
Jugoplastika, POP 84 (svjetski kosarkaski asovi; Kukoč, Rađa, sad i prije Pasko...)...proizvodi Adidas (made in Jugoplastika) i usput ćevapi sa lukom i ajvarom...krajem 80-tik su pokorili Europu. Sta sad iamamo na na tom nivou...svaka cast Pasko i Adidas.
@Hamid. Hahaha jesi glup. Covjece Srbija ima blizu 100medalja u kolketivnim sportovima od 96'e a ti Hamidu poturceni pati.
@gooUser1605686257 Servine jedan, pola tih medalja ste osvojili u nebitnom vaterpolu.Ja ti govorim o tendencijama danas, a to su da kolektivni sportovi padaju u svim drzavama bivse Juge.
Bogami neko "mirise' i na kremtinu to ste zaboravili.
Volovi i robovi za Evropu i šire
dobra reklama
Bosnjaci kao narod korijene vuku ne samo od Slavena, vec Ilira i Germana.
odnosno Gota
@Karabiner98k Muhamed Hadzibegovic stari German
Vi ste amputirani od realnosti. Nema gradica i gradu u ex yu u kojem nisam bio poslom. Vi nemate pojma ko su ljudi koji zive na ovim prostorima. Ovaj covjek na reklami je gospodin za vecinu njih. Kakvi steteotipi!? Sta treba Anerikanac da proda patike da angažuje Franju Lasića da se prošeta stradinom u njima dok 2Chellos sviraju na plocniku.
Hej Slaveni i ostali debelo smo zaostali
Ne znam u cemo je problem. Reklama je i jedna i drugo fenomenalna. A at se tice predrasuda, pa nemoj ni ti uzimati za licno. Treba imati i samokritiku. Nijemci za sebe kazu da su mali debeli i jedu ciheli dan kobasice i piju pivo. Englezi su naprimjer najruzniji na kontinentu, pa sta. A Rusi, ma o njima necu ni da govorim, ha ha ha.