Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A draga Jasmila, za sda su Šaja, Sejo Brajlović i Heco privrednici. Bar dok roboti ne dođu
Šta im fali ne kontam? Ako možeš bolje napravi, niko ti ne brani.
Energoinvest je prije rata sam zapošljavao 54.700 ljudi, znači više nego 20 najmnogoljudnijih firmi zajedno u današnjoj BiH. Sam Energoinvest je imao veći promet od cijele BiH danas! A onda su na vlast došli SDS, SDA i HDZ lopovi, mhamicu im lopovsku! Lopovima je mjesto iza rešetaka a ne na vlasti!
Jasmila je odvratna
1982 godine sam polozio prijemni na Masinskom fakultetu u Sarajevu i bio treci po broju osvojenih bodova.Poslije nekoliko dana sam dobio ponudu od Energoinvest- IRCE instituta za stipendiju,sto samo po sebi govori koliko su vodili racuna o buducem kadru.U toku studiranja samo isli u institute i pogone Energoinvesta na Stupu i vidio mnoge stvari
da bih 10-12 godina poslije vani radeci isao na jedan njihov Institut u sklopu fakulteta radili neka testiranja.Kada sam im rekao koju smo metodu koristili u Energoinvestu a koja je jednostavna,jeftina i daje 100% tacne rezultate testiranja,bili su iznenadjeni,bez odgovora.poslije sam sreo jednog profesora koji je dobro bio obavjesten o radu Energoinvesta kao i prodaji patenta kompaniji u Juznoj Koreji.Cinjenica da je Energoinvest imao fabriku optickih kablova osamdeseti govori sve.
Nepoznavanje istorije je stvar opšte kulture.Školstvo jeste devalviralo ali kultura je jos vise.a vi umjetnici se pocnite baviti svojim poslom,nije,nuklearna fizika, za vas.
Hahahaha nema vise stanova preko firme
Eto treba djecu uciti ko je Jasmila Zbanic :)
Jel uspjela sjesti u voz zna li se išta?
Od cijelovite BiH napravili su BiH 3 u 1 !!! Doduše 3 dio nije FORMALNO PRIZNAT ali EGZISTIRA već 30 godina !!!
Koga je briga! Ljudima treba posao i vjestine koje ce im donijeti posao, pa to ljudi i uce. Narod nije briga ni za Bluma, a ni za Busuladzica, niti bilo kakva istorijska imena.
Emerik Blum, Hakija Turajlic, Kemo Hanjalic, Bozo Matic...ovo je bila nasa inzinjerska Liga prvaka. Niko o njima vise ne govori niti rijeci. A bili su u inzinjeskoj bransi paré kolegama iz bilo kog dijela Evrope. I ako je dobar dio materijala pronadjen u Njemackoj, onda to sve samo po sebi govori o vizionarstvu covjeka.
Otkrila nedavno Blooma pa sad pametuje.
Kad se sagleda istorija BiH uvijek je bilo svjetla. I o tom svjetlu treba pisati.
Čestitke. Film treba titlovati na sve jezike jer će biti razglednica iz BiH.
Ova Jasmila zadnjih pola godine duva neki gadan šit
Ova pocela iza pastete iskakati!
KAD MAČKE NEMA-MIŠEVI KOLE VODE. DOK JE BILA SFRJ - ZNALO SE SVE - NARODU SE MILILO DA ŽIVI I RADI. 1 JE HRANIO 5. SADA 5 NE MOŽE DA ISHRANI SAMI SEBE. ENGLESKA NAZIVA TITA BROZA DIKTATOR. ONDA JE BIO GLAVA KUĆE. DANAS DRŽAVA IMA 15 GLAVA - NE ZNA SE KO JE VEĆI NESPOSOBNJAKOVIČ. RAT KUCA NA VRATA. DODIK OPTUŽUJE POMENUTO I PRAVDA SE POŠTENIM. UPIRE PRSTOM KAO DA JE ON SPOSOBNIJI. Teško ovoj Državi.