Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi su inace civilizovan narod, samo istinu govore i svih ih vole
E ovo se zove ironija. Bravo majstore...
Kada krezavi SDA tallibani na Face TV-u i Federalnoj televiziji budu pustili "Nož", možemo i mi na RTS-u da pustimo "Quo vadis, Aida". U toj trgovini će krezavi SDA tallibani mnogo bolje da prođu jer je umetničko delo "Nož" barem 12 puta bolji film od propagandnog pamfleta "Quo Vadis, Aida" koji nije ostvario cilj.
Kada i oni puste dokumentarac o ubijanju srba u podrinju ili kosare itd itd JA SAM ZA TO DA SE SVI ZLOCINI OTKRIJU A NE DA SE SAMO JEDNOM NARODU STAVLJA ZVONO
Vas je Hag i istina označila
Ima ljudi iz Srbije koji priznaje genocid , ali ti to kazu u povjerenju u cetiri zida . Niko javno to ne zeli da kaze jer se boje.
Staviti besplatno na platforme za gledanje filmova. Država da namiri eventualnu razliku gubitka zarade.
Beograd je pun ovakvih. Metropola. Nije autistična mahala kao Sarajevo. Da kod nas neki umjetnik ovako kritikuje, morao bi se odseliti.
U pravu je treba malo zabave za narod.
Da li je FTV prikazivala Lepa sela lepo gore?
I ja kritikujem RTS!Nema lige šampinjona sve tekme pa moram da se dovijam da gledam!
Izetbegović: Islamski svijet će, ako zatreba, biti uz nas Bošnjaci su evropski narod. Bosna i Hercegovina je jedna od najstarijih država u Evropi, dok su Mađari došli sa Urala, iz Azije, rekao je Izetbegović.
Pustiće na RTS2 u Ponedeljak 01:30h😂🤣😂🤣😂
Što ne puste N1 ili Nova?Oni su demokratski medini!😂🤣😂🤣😂🤣
Mislim mediji😂🤣😂🤣😂
Kad Jasmila snimi film o ubijenih 3000 Srba u Srebrenici i okolini i taj film pusti FTV, odna ce i na RTS-u biti film o Srebrenici.
Pogledali su oni taj film,ne brinite,nema potrebe da se pusta na RTS-u,svi su ga pogledali bez obzira na ideale.
Kim Jong na aparatima!!
Ne znam zasto insistirate da neko gleda taj film ako nece, koga boli ku.ac hoce li ga srbi pogledati ili nece? Suludo je tjerati nekog da gleda film
Nema nikakvog razloga da se ovaj film ne pusti na RTS i siguran sam da će se to ubrzo i desiti. Samo je problem što to neće donijeti željene promjene, nacionalistička masa ima svoja predubjeđenja koja ne mogu promijeniti nikakve činjenice, a još manje umjetnička djela.
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike. (Dobrica Ćosić)