Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Film, gluma, nije stvarno, nije joj se nista desilo. Ne kontam. Ova kako prica covjek bi pomislio nedaj Boze da je fkt bilo stvarno a mogla si i odbiti mada joj je Marlon fino rekao to je gluma. Svasta.
Džabe Marlon govorio: fake, fake, airsoft, airsoft.
"Tvrdila je kako su njih dvojica zaradili bogatstvo zahvaljujući ovom filmu, a da je ona zaradila vrlo malo". Dakle to je razlog...
Sta hoce ova? I zbog filmske scene silovanja hoce da ga tuzi kao da je stvarno silovanje? Ovo je preslo vise svaku granicu. Mars u lijepu P.M....
Na kraju se sve svelo na pare.
Minimalac je na Zapadu 1972 je bio ko danas doktor plaćen, moga je svako najmanje ko srednja klasa da Živi. Niko nije bio iskorišten a kamoli žene. Danas je većina iskoristena.
budaletina
Čuj, da je nije namazao margarinom po analnom kolutiću išao bi na robiju! Ovako, ona veli da nije znala, a dala... Ma daaaaj!
Sad će njena porodica od Brandove tražit odštetu.
Odgovorno tvrdim da u filmu nema ni t od tanga, drugovi i ja smo ga gledali sigurno dvadesetak puta, doduše ne cijeli, premotavali smo tražeći tango. Marija Schneider se možda probila sa ovim filmom, ali ipak ne zaslužuje da uđe u anale...kinematografije.
Daje love izvuc sad pod stare dane
Kako sam se s Desankom družio gledajući ovu filmčugu. Sad nekakve Avatare, crtane filmove hvale.
Dobar film ali ako trazite kobtroverzu onda je to sumrak bogova od viscontija. Ima scena di se lik zvali sa klinkom od 10-11 godina. Znas kad bi to snimili danas, nikad pa ni onda
Bilo je dogovoreno da Brando poxebe, ali da ne uđe... problem je što je skliznuo preko putera i zabio joj ga duboko, na sveopšte oduševljenje Bertoluccija i njegovog bolesnog asistenta Luce Paglije.
To ti je on kad netko želi kako se u narodu kaže: i pare i jare ili hebala bi se al da joj neuđe.
da je zaradila vise nebi ni spomenula, koja ubleha,....
Film je igrani i iako on donosi maslac da bi je analno silovao to se eksplicitno ne vidi na filmu. Nije valjda u igranom filmu sve odradio kao u porniću samo da mi ne vidimo.
Silovanje je bilo stvarno, zato i nije pričala s njima više nikad. Marlon Brando je silovao ana*lno, u dogovoru s režiserom, da bi "scena bila što stvarnija''. Imaju njene izjave i dokumentarac o tome.