Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ce jos malo glumiti u nastavku vize za buducnost
Glumit će sa onim što podržava Ruse i hvali je punim ustima. Fasovat ces bolan sankcije, nemoj se igrati sa deckima preko Drine
Glumi tamo gdje mu daju uloge da bi mogao plaćati račune i vraćati svoje dugove. Kod kuće su mu vrata masovno zatvarana, ostao je bez prihoda i bez uloga, čovjek traži posao tamo gdje ga ima, tamo gdje mu daju neku ulogu da glumi.
Bili su i Bosni Angelina Jolie, Brad Pitt, Morgan Freeman, John Cleese, Oliver Stone, Liam Cunnigham, Robert Deniro, Daniel Craig, Kevin Spacey, Orlando Bloom... Mogu do sutra nabrajat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovjek izgubio obje parnice protiv bivše i još mora plaćati sve troškove suđenja, a snimljeno ima kako ga mlati i prijeti mu 🤣🤣 pa ta amerika je nakaradna zemlja do bola. I sad je spao da glumi u balkanskom trešu, a legenda među glumcima. Ameriko čemeriko🤣🤣
Aferim momak, mašala
On ne glumi, on i jeste narko-diler
Drugi dio je toliko glup bio tako da se uopste ne radujem trecem
Šešelj bi mogo glumiti u kakvom filmu o Saskwochu, proporcije su mu idealne da glumi Bigfoota 🤣
Kad ih svi napucaju nogom Spacey (igra Tudjmana) i Depp pronalaze utociste na Balkanu hahaha
Zar su sve te zvezde napucane nogom iz Holivuda da dolaze u Srbiju snimat? Ima ih baš dosta.
@Dacko jel ti shvatas kolika je bruka primiti ljude koje je Holivud otjerao pod teskim optuzbama za nasilje i pedofiliju?
Pojeo ih Hollywood droga, seks, alkohol, nemoral... U Srbiji su takvi dobrodosli
A šta je sa ostalim zvezdama koje dolaze u BG? Demi Moore , Edward Norton, Johnny Dap itd. ? Jel su svi nemoralni narkomani?
bolje da pikac glumi
Ma boli me uho ba za južni vjetar i dilere. Ja kontam kako da kupim seb frezu i plug al ni naopako.
Rijesi rebus : Đ.Depp, domu , pidžama. Vrijeme.....sad!
Nije čovjek još čuo za bosansku kinematografiju vićeš onda
Ovaj propo ko kauc, ali sta ces valja opet raditi da hors sebi priusti...davno otpisan u Holivudu..
Nije dzaba dobio drzavljanstvo hahaha, nesto se muti 😅
Nesto mi je izlapio
Da karadzic glumi, opet bi iskompleksirani bosnjo letio da gleda
Zato što je srpska kinematografija na Balkanu najjača.. najbolje krimi serije , najbolje komedije u Jugoslaviji snimane u Srbiji plus najveće legende jugoslovenskog glumista iz Srbije... Bata Živojinović, Pavle Vujisic, Dragan Nikolic, Milena Dravić, Ljubisa Samardžić, Gidra Bojanić, Čkalja. . To je samo jedan deo a ima ih ko zna koliko..