Podijelila na Instagramu
0

Karleuša se pojavila u Georgininoj emisiji: Nikada nisam mislila da ću sebe slučajno vidjeti na Netlixu

L. R.
Screenshot/X
Screenshot/X
Jelena Karleuša sinoć je putem Instagram profila podijelila snimak koji prikazuje da se ona pojavljuje u novoj sezoni Netflixe emisije.
Naime, Karleuša se u nekoliko navrata pojavljuje u reality emisiji "I Am Georgina", koja prikazuje život supruge Cristiana Ronalda Georgine Rodriguez.

Na snimku kojeg je objavila, Karleuša hoda pistom, a Georgina govori kako je kreacija dobra, na šta njena saradnica odgovara da je to Karleušino odijelo.

"Nikada nisam mislila da ću vidjeti sebe slučajno, gledajući Netflix. Georgina hvala ti na lijepim riječima. Tvoja emisija je sjajna", napisala je Karleuša u opisu objave.

Scene su snimljene u martu ove godine na modnoj reviji Vetermentsa koja se održavala tokom Paris Fashion Weeka, a gdje su se Karleuša i Rodriguez družile. Tada se pojavio snimak zbog kojeg su mnogi posumnjali da je Georgina Rodriguez Karleuši nagovijestila kraj Ronaldove karijere.

Inače, radnja reality emisije "I am Georgina" prikazuje svakodnevni život Georgine Rodriguez kao majke, influenserice, poslovne žene i partnerice Cristiana Ronalda.