Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima i mene u filmu Sarajevski Atentat odmah uz Gavrila Principa kada puca na Ferdinanda i Sofiju kao statista zato volim gledati ovaj film ali se nikada nisam hvalio da sam bio glumac na filmu osim što se malo foliram kod raje koja me prepozna!
jbg. jelenu malo više raje prepozna. :) Al dobri su mi ovi koji jelenu već prozivaju kako je ona glavna u dokumentracu koji se zove I'm Gorgina ili kako li već. :D
Da se naježiššš
Dajte mi lavor da povratim.
Prava one šumnjačka muška faca
avatar ftom serbia
starlete se sastale
Kakav frajer duge kose
Nas Vranjes cepao ovu plavu pored Georgine.
Ova ke3usa se fura na Bokija 13 misli da je faca a prva pjesma djecija kamen po kamen palaca..i sad nadje nekom nesto da kaze svi rodjeni pjevacica kako su postali da mi je znati..
Koliko S r b a statira u turskim serijama,mogu tamo i sa licnom:)