Postao vrlo popularan
25

Kreator "Baby Reindeera" započeo rad na novoj seriji: Hoće li uspjeti nadmašiti Netflixov hit?

L. R.
Richard Gadd (Screenshot/Youtube)
Richard Gadd (Screenshot/Youtube)
Kreator i glumac hit serije "Baby Reindeer" Richard Gadd nedavno je započeo rad na novoj seriji.

Kako prenose strani mediji, riječ je o dramskoj seriji, koja bi trebala biti u koprodukciji HBO-a i BBC-a. HBO je u četvrtak objavio da se udružio s BBC-jem u koprodukciji serije "Lions", na kojoj će kao jedan od izvršnih producenta raditi i Richard Gadd.

BBC je naručio "Lions" od produkcijske kuće Banijay UK Mam Tor Prods. još u februaru ove godine neposredno prije pročetka premijere serije "Baby Reindeer", koja je ubrzo postala veliki hit i plasirala Gadda među najtraženije reditelje i producente.

"Oduvijek mi je bio san raditi s HBO-om i biti dio njihove kultne liste serija. Jako sam zahvalan glavnoj voditeljici HBO drame Francesci Orsi, višoj potpredsjednici HBO drame Kari Buckley i potpredsjedniku HBO drame Clintu LaVigneu što su iskoristili ovu priliku u seriji. Jedva čekam da počnem", naveo je Gadd.

Alexandra Brodski i Eshref Reybrouck trebali bi režirati "Lions", a produkcija će uskoro početi s audicijama za glumce. Serija će se sastojati od šest epizoda, a govorit će o odnosu dva brata.

"Kada se Niallov otuđeni brat Ruben pojavi na njegovom vjenčanju, to dovodi do eksplozije nasilja koja nas katapultira natrag kroz njihove živote. Serija koja obuhvata gotovo četrdeset godina od 1980-ih do danas, prikazat će uspone i padove odnosa između braće, od njihovog susreta kao tinejdžera do njihovog razlaza kao odrasle osobe i to sa svim dobrim, lošim, užasnim, smiješnim, ljutim i izazovnim momentima", navode.

Inače, ranije ovog mjeseca, Netflix je otkrio da je "Baby Reindeer" postao 10. najpopularnija serija na engleskom jeziku na ovoj platformi, gdje je zabilježeno više od 84,5 miliona gledatelja.

"Drago nam je što nam se HBO pridružuje kako bismo na ekrane doveli izvrsne scenarije o "Lions" Richarda Gadda. Ovo je hrabra, briljantna, jedinstvena priča i jedva čekamo da je gledatelji vide", navela je direktorica BBC Drame Lindsay Salt.