Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
visenamjenski trg? po toj logici svaka poplocana i izbetonirana ledina moze nositi takav naziv.
Vazno je da je Hadzibajric izbetonirao sve sto se izbetonirati dalo na ovom mjestu prijasnjeg parka. Obecao moderno mjesto, sa mnostvom zelenila, sadrzaja za odmor, na kraju smo dobili 3 klupe i 10m2 trave. I to je malo pa zeli i Trg Oslobodjenja. Sta ce trece biti, At Mejdan? Na kraju u Starom gradu nece ostati nijedno stablo. Bitno je valjda da oni zarade, stanovnici neka idu disati na okolna brda i planine.
previse vanjske buke, nema se ugodjaja za film. Ako ce te vanjsko kino, onda drzite se Metalca, odlicno je.
Ostatak vremena će biti beton. Isti onaj koji Hadžibajrić ima u glavi
Hadzibajric najveci taldzija u drzavi, nema gdje se nije uvalio i ugradio. Svaki komadic zemlje gleda da otme od gradjana, izbetonira ga i kasnije proda ili izdaje.
Treba test za projekciju na otvorenom a ne treba za after u klubu. Bravo SFF
Cijene karata su, npr. za ovo kino, preskupe. 20 KM je jedna karta...
Za ovo je 10 a za Metalac 12,50
Organizacija katastrofa. Karte se prodaju vec 4. dan., a tek se sad saznaje prva lokacija zvanicno. Da ne pricam da se ne moze vidjet gdje je tacno koja projekcija. I jos traze neke covid testove i vakcinaciju za dolazak na otvoreno. Uzas