Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik je prejak, malo je i slavan koliko bi trebao biti.
Dobar glumac Dobra reklama za SFF / Sarajevo / BiH!
Nešto se duboko umislio na slici. Jeli zna iko zašto je zabrinut?
Najbolji njegov film je "The Hunt" bas zajeban film.
Ovi sto pitaju "jeko on", "ko je ovaj" itd.bolje vam je da se malo kulturno obrazujete nego da skupljate zirove ispod hrasta i slusate Jalu, Bubu i slicne likove, vi kojima je najvece dostignuce u zivotu biti glup i ogranicen ko balkon.
Jasmila, mlatni ga kukuruzom kad dodje.
Top. Najbolji glumac današnjice.
Ko je on?
Dobro došao Hanibal.
jeko on
Opalaa
Dobar glumac, to nam treba na SFF, zvijezda prava, samo nastavite tako
Glumci rade posao u interesu elita, zato su i preplaćeni! Njihova uloga je da plasiraju crnu psihologiju prema vama, da vas prediktivno programiraju u skladu sa planovima elita, pelcovanja, plandemije, ratovi, galopirajuca inflacija, korist od žderanja insekata, globalno zagrijavanje planete Zemlje itd. Oni su samo režimske kujice i nista vise!!!
Žestina mu je vrlina 👍
nek ide u dansku nazad zena ce mi se razvest
Najjači glumac